Fără categorie

Chiar dacă temperaturile încă nu au scăzut atât demult încât să ne deranjeze, ci din contră, vremea este foarte prietenoasă cu noi pentru această perioadă a anului, este important să ne pregătim din timp pentru acele zile mohorâte care ne lasă pielea ternă și fără vlagă.

Astfel, specialiștii de la Country Spa Health & Beauty Retreat ne învață ce ar trebui să facem în acest sezon rece pentru ca întregul corp să strălucească!

  1. Folosește apă călduță

Foarte multe dintre noi avem tendința ca odată cu răcirea vremii să ridicăm temperatura apei pe care o folosim. Știm cât de relaxante pot fi aceste băi, dar este total greșit pentru piele. Apa fierbinte nu numai că deshidratează pielea, ci și favorizează crăparea acesteia, pierzând din strălucirea naturală. Ce poți face? Optează pentru apa călduță. Aceasta nu reprezintă un factor amenințător pentru ten sau pentru restul corpului.

  1. Hrănește-ți corespunzător tenul

Nu este îndeajuns să aplici o cremă pe față o dată pe zi și să ai așteptări extraordinare de la aceasta. Un ten strălucitor și sănătos se obține și se menține cu o îngrijire atentă. Atât dimineața, înainte să îți aplici make-up-ul, dar și seara înainte să te culci, aplică o cremă sau un ser intens hidratant, special conceput pentru tipul tău de ten. Este foarte important să alegi produsele potrivite pentru ca efectele să fie cât mai vizibile.

  1. Încearcă un tratament facial profesional

Din când în când, un tratament facial profesional este binevenit în viața oricărei femei. Pe langă răsfățul de care va avea parte, tenul său va primi exact ceea ce are nevoie. Acest fapt este posibil, în urma consultației cu specialistul care îți va recomanda ce tip de tratament ar trebui să faci. În sezonul rece, noi îți recomandăm unul dintre tratamentele Laskshmi, mai precis Anti-Age, ce este un tratament împotriva îmbătrânirii pielii, cu ingrediente naturale puternice, uleiuri esențiale pure și extracte de plante care stimulează capacitatea de regenerare a pielii.

  1. Nu exagera cu exfolierea pielii

Exfolierea pielii ajută la înlăturarea celulelor moarte. Dar trebuie să fii atentă în timpul sezonului rece, deoarece bariera naturală pielii este deja compromisă de vremea uscată și rece. Exfolierea pielii o dată pe săptămână este binevenită – acest lucru ajută la stimularea regenerării pielii și la o mai bună absorbție a produselor de skincare. Country Spa Health & Beauty Retreat te invită într-o escapadă specială, numită Polynesian Journey, oferindu-ți un peeling delicios ce conține 2 tipuri de zahăr, combinându-se cu un masaj delicat cu pietre calde vulcanice pentru a-ți relaxa corpul și mintea.

  1. Ai grijă la alimentație

Probabil ai auzit asta de nenumărate ori, dar frumusețea începe din interior. O alimentație nesănătoasă, plină de chimicale și toxine se va reflecta, cu siguranță, și pe pielea ta. Așa că, încearcă să mănânci cât mai sănătos și natural, introducând pește, legume și fructe cât mai des în mesele tale zilnice.

Country Spa Health & Beauty Retreat este locul ideal pentru a-ți pregăti, atât corpul, cât și mintea și sufletul pentru un nou sezon rece. Pentru informații suplimentare și programări, te rugăm să accesezi linkul www.countryspa-retreat.ro sau să ne contactezi la numărul de telefon 0771.307.660.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment