Country Spa Retreat vă conduce într-o atmosferă romantică pe perioada unui sejur de doua zile într-un spațiu intim și relaxant, unde puteți să vă bucurați de acea intimitate pe care orașul nu o mai poate oferi, vă lasă să respirați prin toți porii natura, aerul curat, să simțiți pacea sufletească. Este cel mai potrivit loc de relaxare. Situat in Snagov – Ciofliceni, pe malul lacului, înconjurat de verdeață, având un personal bine pregătit, dotări de ultimă generație, Country Spa se dovedește a fi alegerea ideală pentru o escapadă romantică.

În timpul escapadei dumneavoastră de doua zile la SPA punem accent în special pe starea dumneavoastră de bine. Ospitalitatea echipei noastre și atmosfera caldă și prietenoasă reprezintă premisele unei zi de răsfăț binemeritat.

Creați un echilibru între corp și suflet cu tratamente de înfrumusețare hrănitoare, cu masaje liniștitoare, cu sesiuni de saună reconfortante, completate de aromoterapie și meloterapie…iar când veți reveni acasă, vă veți simți energizat/ă și revigorat/ă.

Dacă vă doriți o escapadă romantică, următorul pachet este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Pachetul include :

Cazare 2 nopți cu mic dejun inclus

1 masaj de relaxare  60 min pentru 2 persoane

Acces la piscină (doar vara)

Acces la saună umedă/saună uscată

Acces la jacuzzi

Champagne în cameră

Flori în cameră

Mesele se vor servi pe baza meniului ά la carte și nu sunt incluse în prețul pachetului.

 

Preț pachet cameră dublă: 2412 lei (discount 10% inclus)

Preț pachet Junior Suite: 2772 lei (discount 10% inclus)