Master Suite

Mic dejun inclus

1300 lei/noapte cu mic dejun inclus

Capacitate: 4x

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Master

CSPA-0100
master-1
IMG_0148-min
IMG_0151-min
master-3
master-4
master
masterrrrr-min
master1
master-2
master-living-min
3J5A8758-min
IMG_0150-min
CSPA-0100 master-1 IMG_0148-min IMG_0151-min master-3 master-4 master masterrrrr-min master1 master-2 master-living-min 3J5A8758-min IMG_0150-min

Respirați liniște și pace… încetiniți ritmul și bucurați-vă de viață. Suita Inspiration se remarcă prin priveliștea surprinzătoare asupra lacului Snagov care se dezvăluie înaintea oaspeților săi. Aici clasicul și eleganța se îmbină în mod ingenios, inspirându-vă și pe dumneavoastră să păstrați valorile trecutului și să le completați cu sentimente și gânduri pozitive, să vă recentrați în jurul nucleului, să vă redobândiți armonia. Această suită vă permite să împărtășiți momente plăcute cu o persoană dragă în spațiul comun, având simultan posibilitatea de a beneficia de confort în clipele de solitudine.

Suita este compusă din două dormitoare, living și baie, are o suprafață generoasă, de aproximativ 50 de mp, printre dotările sale numărându-se: așternuturi moi din bumbac egiptean, saltele ergonomice ultra-confortabile, mobilier neo-clasic din lemn masiv, o selecție de lecturi relaxante pe tema dezvoltării personale, obiecte decorative inedite, atent  alese pentru farmecul lor aparte.

Alte dotări: cabină de duș, bideu, uscător de păr, halat de baie, papuci, prosoape, set de obiecte de uz cosmetic, televizor cu ecran plat și televiziune prin cablu, instalație de climatizare reglabilă individual în funcție de necesități, acces gratuit la internet Wi-Fi.