Despre noi

 

Country Spa Medical reunește o echipă multidisciplinară de terapeuți și specialiști prin care își propune să ofere un plan de tratament sau de prevenție sigur, natural, non-invaziv, care are la bază principii, remedii și metode cu rezultate dovedite științific, conform spectrului medicinei integrative.

Primul pas în acest demers îl constituie depistarea dezechilibrelor din fiecare organism și determinarea cauzelor acestora.

Determinări de medicină cuantică

Determinări de medicină cuantică utilizând aparate specifice, având un rol important atât în depistarea dezechilibrelor și a cauzelor lor, cât și în vindecare, prin Meta-Terapie

Analize iridologice

Analize iridologice în vederea diagnosticării conform descoperirilor străvechi conform cărora în iris se află zone corespondente ale tuturor organelor iar modificările structurale ale acestuia indică dezechilibre ale organelor respective; aceste analize iridologie sunt realizate la rândul lor cu aparatură complexă.

Alina Stoica… femeie, soție, mamă a trei copii, nutriționist.

Fondatoarea unui concept unic în România, prin care propune conturarea unei educații asupra importanței alimentației în sănătatea fizică, emoțională și intelectuală a fiecăruia dintre noi.

Consideră că nutriția nu trebuie percepută ca o corvoadă, nu trebuie egalată cu dieta de slăbire sau îngrășare, regimuri aspre impuse copiilor, ci un determinant al stării de sănătate, o continuă investiție într-un stil de viată echilibrat, în încercarea noastră de a construi un drum armonios și împlinit în viață.

Mai mult decât atât, alimentația sănătoasă joacă un rol vital în stabilirea unui echilibru între minte-trup-suflet, influențează starea noastră generală, ne ajută să avem o gândire clară, reprezintă suportul nostru energetic de zi cu zi.

Prevenția și tratamentul diferitelor afecțiuni pornesc din farfuria noastră.

Alina Stoica: nutriționist, licențiată în biochimie, Membru în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, cu o varietate largă de specializări, menite să îi susțină activitatea desfășurată zilnic.

Consultații psihoterapeutice

Consultațiile psihoterapeutice au un rol determinant în stabilirea cauzalității dezechilibrelor, în diminuarea manifestărilor patologice și în reechilibrarea psiho-emoțională.

Activități fizice personalizate

Activități fizice, în funcție de recomandări și preferințe, acestea putând lua forma unor antrenamente funcționale, a unor sesiuni de power-walking în pădurea din apropiere, sesiuni de yoga, pilates sau altele.

Beauty, lifestyle and wellness coaching

Mindfulness, lifestyle și wellness coaching pentru a vă ajuta să vedeți lumea prin alți ochi, să găsiți în voi determinarea și să observați căile prin care să vă îmbunătățiți sănătatea, starea de spirit, cariera, relația cu apropiații și viața, în general. Coaching-ul vă ajută să vă identificați atuurile și visele, să vă reconsiderați obiectivele în viață, inclusiv cele fizice și emoționale, să treceți peste obstacolele care stau în calea atingerii acestor obiective.
Sesiunile de mindfulness se realizează prin colaborare cu Centrul de practică în mindfulness, fondatori: Simona Chesaraicu, Sara Dochian, Lucian Negoiță.

Proceduri complementare

Succesul unui program complet și complex constă în atingerea unui echilibru între starea de bine interioară și cea exterioară.
De aceea, prin terapiile alternative și complementare pe care vi le propunem susținem procesele de vindecare și refacere ale organismului, ținând cont de dorințele și particularitățile specifice fiecăruia.
În funcție de programul ales, acesta poate include sau puteți opta suplimentar pentru:
  • ședințe Ulthera.
  • ședințe cu Velashape III care se adresează celulitei și laxității cutanate;

Aceste proceduri sunt disponibile datorită parteneriatului încheiat cu Natural Beauty by Adriana Petrescu.

  • Tratamentul ridurilor dinamice cu toxină botulinică (frunte, glabelă, labă de gâscă)
  • Tratamentul ridurilor statice (șanțuri nazogeniene și labiomentoniere) cu acid hialuronic
  • Augmentare buze cu acid hialuronic
  • Mezoterapie “cocktail” cu acid hialuronic și aminoacizi
  • Mezoterapie cu PRP (platelet rich plasma) sau “liftingul vampirilor” (față, gât și decolteu, mâini)
  • Consultații de chirurgie estetică

Aceste proceduri sunt disponibile datorită colaborării cu medicul estetician Oltjon Cobani.

Remedii fitoterapeutice

Remedii fitoterapeutice ale căror substanțe active sunt folosite pentru tratarea unei game largi de afecțiuni. După remediile provenite din natură, include: terapia cu ceaiuri, terapia cu plante aromate (aromoterapie), terapia cu uleiuri (oleoterapie), terapia cu muguri de plante (gemoterapie), terapia cu extracte, decocturi, macerate, etc.

Homeopatie

Homeopatia ca formă complementară a medicinei alternative, cu acțiune pe toate planurile, mental, fizic și emoțional care are la bază principiul exprimat de Hipocrate acum mai bine de 2500 de ani, și anume Similia similibus curantur (vindecare prin similaritate).