Cameră dublă în regim single

Mic dejun inclus

850 lei/noapte cu mic dejun inclus

Capacitate: 1x

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

camera-dubla-single-3
camera-dubla-single-4
camera-dubla-single-1
camera-dubla-single-2
camera-dubla-single-7
camera-dubla-single-5
camera-dubla-single-6
camera-dubla-single-3 camera-dubla-single-4 camera-dubla-single-1 camera-dubla-single-2 camera-dubla-single-7 camera-dubla-single-5 camera-dubla-single-6

Cele opt camere duble te transportă într-o lume a culorilor, texturilor și senzațiilor, a orizonturilor mărginite doar de oglinda lacului Snagov și pădurile din jur. Prin decorul lor seducător, camerele au un ambient aparte, cald și primitor care atinge sufletul și stimulează simțurile.

Camerele duble au o suprafață de aproximativ 25 de mp, printre dotările comune ale acestora numărându-se: așternuturi moi din bumbac egiptean, saltele ergonomice ultra-confortabile, mobilier neo-clasic din lemn masiv, o selecție de lecturi relaxante pe tema dezvoltării personale, obiecte decorative inedite, atent  alese pentru farmecul lor aparte.

Alte dotări: cabină de duș simplă sau dublă, uscător de păr, halat de baie, papuci, prosoape, set de obiecte de uz cosmetic, televizor cu ecran plat și televiziune prin cablu, instalație de climatizare reglabilă individual în funcție de necesități, acces gratuit la internet Wi-Fi.