Conceptul de bază

„Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu să lucrezi spre a deveni cea mai sănătoasă și echilibrată versiune a ta.”

Conceptul Country Spa Health & Beauty Retreat are la bază abordarea holistică, în cadrul acestuia lucrându-se pe toate nivelurile – fizic, emoțional, mental și spiritual, îndepărtând obstacolele care stau în calea maximizării potențialului propriu.

Fiind recunoscută legătura dintre tulburările fizice și cele emoționale, în contextul vremurilor noastre, ne îndreptăm tot mai mult către formele de terapie holistică, datorită avantajelor și rezultatelor surprinzătoare ale acestora.

Metodele holistice practicate de noi sunt simple, naturale, consumându-se preponderent produse organice cu origine certificată, implică proceduri noninvazive cu aparatură de ultimă generație, sunt eficiente, starea de bine fiind generată de multe ori mai repede decât urmând alte metode.

îngrijirea stării de sănătate

În cadrul abordării holistice, spiritul, mintea și corpul sunt considerate și tratate ca un tot unitar. Sănătatea nu se definește exclusiv prin absența bolilor, ci prin starea generală de bine iar prevenția joacă un rol foarte important, prin urmare prioritatea noastră este îngrijirea stării de sănătate. După cum bine știm, organismul are capacitatea de a se auto-vindeca, în condiții propice, iar impactul mediului asupra organismului are un efect major, accentul căzând pe alimentația noastră, unde, cum, când sau dacă facem mișcare, cât de mulțumiți suntem în ansamblu. Puterea naturală de vindecare a organismului poate fi sporită printr-o mare varietate de terapii și practici iar starea emoțională are un rol primordial în prevenirea și tratarea afecțiunilor fizice.

răbdarea, perseverența și disciplina

Pentru vindecarea fiecăruia dintre noi, conștientizarea și asumarea responsabilității asupra propriei stări de sănătate constituie cele două elemente vitale spre o schimbare a calității vieții autentică și de durată. La acestea se adaugă răbdarea, perseverența și disciplina.