Misiune, viziune și valori

Misiunea Country Spa este să vă punem la dispoziție un concept de tratament integrativ, cu scopul de a vă îmbunătăți calitatea vieții, prin tehnici și terapii complementare, minim invazive dar care acționează în profunzime. Alegând pachetele noastre, veți beneficia de:

  • Evaluare și diagnosticare inițială de către specialiști în medicină clasică și alternativă;
  • Acces prompt la o schemă personalizată de terapii și proceduri complementare (ședințe de psihoterapie, ș.a.) pentru redobândirea sau menținerea stării naturale de sănătate;
  • Plan de nutriție, realizat de experți în nutriție integrativă, având la bază ingrediente de calitate superioară (super-alimente) pregătite într-o manieră specifică (fără foc sau la temperaturi scăzute, prin uscare, la aburi, etc.) pentru a le potența calitățile și efectele pozitive;
  • Program de activități fizice sau practici adaptat în funcție de obiective, preferințe și abilitățile individuale, care poate include ședințe de yoga, mindfulness, ș.a.;
  • însușirea unor cunoștințe dovedite științific și a unor abilități care să vă permită să continuați și acasă să aveți un stil de viață sănătos (seminarii și workshop-uri);
  • Ambient plăcut, confortabil, atent decorat pentru a vă relaxa, pentru a vă trezi simțurile și pentru a vă inspira și motiva;
  • Personal bine pregătit și dedicat.

Obiectivul echipei noastre este de a efectua prompt și într-un mod profesionist terapii și proceduri de medicină alternativă astfel încât toți oaspeții noștri să aibă o viață sănătoasă și echilibrată.

În acest scop susținem dezvoltarea continuă a echipei noastre de terapeuți prin participarea la cursuri, seminarii și workshop-uri din arii complementare, dobândind astfel supra-specializări, supra-calificări și noi competențe.

Creăm astfel un concept de investigații și servicii specializate de medicină alternativă combinate cu terapii complementare minim invazive cu rolul de a promova un sistem de prevenție și tratament relativ nou la noi în țară, la cele mai înalte standarde.

Ne dorim ca Centrul Country Spa Retreat să devină un punct de referință pe harta punctelor de medicină integrativă din România.

Valorile în care credem și pe care le onorăm zilnic sunt:

Profesionalismul – acesta se manifestă prin maniera în care alegem să ne tratăm oaspeții, să îi ghidăm și să îi sprijinim pe drumul către atingerea obiectivelor personale.

Dedicare – identificăm și tratăm personalizat fiecare afecțiune în parte utilizând principiile medicinei complementare și angrenând în acest demers toate cunoștințele și tehnologia de care dispunem.

Confidențialitate – discuțiile cu medicii sau specialiștii noștri colaboratori joacă un rol foarte important în cadrul anamnezei și, implicit, în determinarea cât mai acurată a unor factori sau evenimente declanșatoare ale afecțiunilor. Aceste informații sunt absolut confidențiale și nu vor fi divulgate terților decât cu acordul dumneavoastră prealabil explicit.

Pasiune – punem suflet în ceea ce facem pentru că avem convingerea că, prin educare și consiliere, deținem puterea de preveni, și uneori chiar de a combate, apariția anumitor boli, afecțiuni sau inestetisme, aplicând ultimele descoperiri din domeniul medicinei complementare, al nutriției, al mișcării, șamd., a căror eficiență se reconfirmă de fiecare dată.