💁‍♀️ Un păr sănătos are nevoie de tratamente, de îngrijire și de atenție.
Specialiștii de la Country Spa Health & Beauty Retreat îți vor oferi tratamente personalizate în funcție de necesitățile părului tău, punându-ți la dispoziție o gamă variată de servicii. Astfel ca tu pleci întotdeana cu zâmbetul pe buze de la noi!

👉 Accesează broșura noastră pentru a descoperi întreaga listă de servicii countryspa-retreat.ro/spa/
... See MoreSee Less

View on Facebook

💕 Timpul acordat sănătății și stării tale de bine nu va fi niciodată irosit.
Te așteptăm la Country Spa Health & Beauty Retreat!
Metodele holistice practicate de noi sunt simple, naturale, consumându-se preponderent produse organice cu origine certificată, sunt eficiente, starea de bine fiind generată de multe ori mai repede decât urmând alte metode.

👉 Accesează broșura noastră pentru a descoperi întreaga listă de servicii countryspa-retreat.ro/spa/
... See MoreSee Less

View on Facebook

💕 Fie că ești în căutarea unui refugiu departe de agitația orașului, unde să te poți relaxa și să îți redobândești armonia fizică și emoțională, fie că doreși să iei parte la unul dintre programele noastre speciale de sănătate și wellbeing, Country Spa Health & Beauty Retreat vă așteaptă într-un ambient reconfortant, decorat într-o manieră rafinată ce denotă un simț artistic deosebit.
👉 Pentru informații suplimentare și rezervări, te rugăm să accesezi linkul countryspa-retreat.ro sau să ne contactezi la numărul de telefon 0774.037.382
... See MoreSee Less

View on Facebook

🌿 Începând cu decorul rafinat care încântă privirea, aromoterapia care stimulează simțul olfactiv, până la atingerea relaxantă a terapeuților și produsele ayurvedice adaptate specificului personal și terminând cu infuziile menite să liniștească și să revigoreze, după o incursiune în centrul SPA vă veți simți răsfățați și echilibrați.

Mai mult decât atât, locația se remarcă atât prin amplasamentul său retras, oferind liniște, discreție și intimitate tuturor celor care ne trec pragul, departe de tumultul orașului și privirile indiscrete, cât și prin accesibilitatea ei facilă.
Pentru informații suplimentare și rezervări, te rugăm să accesezi linkul countryspa-retreat.ro sau să ne contactezi la numărul de telefon 0774.037.382
... See MoreSee Less

View on Facebook

🥰🍂 La Country Spa Health & Beauty Retreat, punem suflet în ceea ce facem pentru că avem convingerea că, prin educare și consiliere, deținem puterea de a preveni și uneori chiar de a combate, apariția anumitor boli sau afecțiuni, aplicând ultimele descoperiri din domeniul medicinei complementare, al nutriției, al mișcării, șamd., a căror eficiență se reconfirmă de fiecare dată.

Te invităm să consulți broșura noastră countryspa-retreat.ro/spa/

Pentru informații suplimentare și programări, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0774.037.382
... See MoreSee Less

View on Facebook