Printre varietatea serviciilor oferite, la Country Spa Health & Beauty Retreat găsești și o salină cochetă care aduce multe beneficii sănătății tale.

Practicată în cadrul salinelor, haloterapia uscată presupune inhalarea particulelor de sare conținute în aerul din salină.

Odată inhalate, aceste particule de sare absorb iritanții, inclusiv alergeni și toxine, din sistemul respirator. De asemenea, au rol în descompunerea și fluidizarea mucusului și reducerea inflamației, determinând eliberarea căilor respiratorii.

Salina este o sursă naturală de sare, care are multe beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre acestea:

  • Contribuie la echilibrarea nivelului de electroliți din organism. Sarea este esențială pentru buna funcționare a organismului, deoarece ajută la menținerea nivelului adecvat de electroliți, cum ar fi sodiul și potasiul. Consumul de sare din salină poate ajuta la restabilirea echilibrului electroliților din organism.

  • Îmbunătățește funcția renală. Consumul de sare din salină poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism și poate contribui la îmbunătățirea funcției renale.

  • Îmbunătățește funcția pulmonară. Inhalarea aerului sărat din salină poate ajuta la deschiderea căilor respiratorii și la îmbunătățirea funcției pulmonare. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care suferă de astm sau alte afecțiuni respiratorii.

  • Are proprietăți antiinflamatorii. Sarea din salină poate avea proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației în organism.

Te așteptăm la Country Spa Health & Beauty Retreat!