Despre noi

 

Country Spa Medical reunește o echipă multidisciplinară de terapeuți și specialiști prin care își propune să ofere un plan de tratament sau de prevenție sigur, natural, non-invaziv, care are la bază principii, remedii și metode cu rezultate dovedite științific, conform spectrului medicinei integrative.

Primul pas în acest demers îl constituie depistarea dezechilibrelor din fiecare organism și determinarea cauzelor acestora.

Activități fizice personalizate

Activități fizice, în funcție de recomandări și preferințe, acestea putând lua forma unor antrenamente funcționale, a unor sesiuni de power-walking în pădurea din apropiere, sesiuni de yoga, pilates sau altele.

Pilates

Sunt Bianca Brad și sunt dependentă de Pilates! Pare o glumă, dar nu este departe de adevăr, și asta pentru că sunt îndragostită de această formă de sport, pe care o consider genială!

Pilates poate fi practicat de oricine: copii, femei, bărbați, la orice vârstă, și este recomandat persoanelor trecute de prima tinerețe, datorită modului blând, dar ferm, de mișcare, cu beneficii extraordinare pentru sănătate.

Pilates este metoda 3 in 1: forma de mișcare ce face bine pe toate cele trei planuri: trup, minte și suflet!

Mindfulness cu Ioana Constantinescu

Sunt Ioana Constantinescu, sunt coach, trainer si instructor de mindfulness. Te voi ghida in practica diverselor activitati pentru dobandirea unei stari de mindfulness si te voi ajuta sa o integreazi in viata ta. Vino alături de mine în sesiuni individuale sau de grup, pentru persoane sau organizații la Country Spa.

Dr. Ion Niculaescu

Program de nutritie

Cu programul german de nutritie metabolic balance® se obtin rezultate remarcabile daca suferiti de obezitate, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, infertilitate, reumatism, oboseala cronica, osteoporoza, alergii, probleme dermatologice, tulburari de somn sau daca doriti sa aveti mai multa vitalitate.

Planul personalizat de alimentatie este realizat cu ajutorul unui soft, pe baza unui set de analize de laborator, datele antropometrice si informatiile personale legate de starea de sanatate. Scopul planului de nutritie personalizat este reechilibrarea metabolismului şi reglarea greutatii corporale.

Pe parcursul programului participantii beneficiaza de asistenta unui medic, consilier atestat metabolic balance®, care ii ajuta pe participanti sa faca trecerea la noul stil de viata, intr-un mod controlat si eficient.

Programul ofera rezultate vizibile si de durata, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentatie – fara infometare, fara medicamente, fara suplimente alimentare.

Consultații psihoterapeutice

Consultațiile psihoterapeutice au un rol determinant în stabilirea cauzalității dezechilibrelor, în diminuarea manifestărilor patologice și în reechilibrarea psiho-emoțională.

Afla mai multe

Beauty, lifestyle and wellness coaching

Mindfulness, lifestyle și wellness coaching pentru a vă ajuta să vedeți lumea prin alți ochi, să găsiți în voi determinarea și să observați căile prin care să vă îmbunătățiți sănătatea, starea de spirit, cariera, relația cu apropiații și viața, în general. Coaching-ul vă ajută să vă identificați atuurile și visele, să vă reconsiderați obiectivele în viață, inclusiv cele fizice și emoționale, să treceți peste obstacolele care stau în calea atingerii acestor obiective.