Povestea păpădiei

Dimineața…. Soarele se ridica îmbujorat peste lac. Razele lui îmbrățișează câmpul și copacii. Dă florilor puterea să se ridice și să zâmbească. Dar, cel mai tare zâmbește păpădia. Povestea spune că Dumnezeu a trimis un înger la toate plantele să le întrebe cum vor sa arate. Numai că păpădia nu știa cum dorea să fie și îngerul i-a mai lăsat o zi să se gândească. În ziua aceea, păpădia, rugându-se, a dat cu ochii de soare și s-a hotărât să arate ca el, să fie galbenă și frumoasă . Apoi a văzut luna și s-a răzgândit. Își dorea să arate ca ea. Să fie albă, rotundă și frumoasă. Apoi a văzut și stelele și i-au plăcut și acelea. Când a venit îngerul nu știa ce să-i spună: dorința ei era să fie ca soarele, ca luna, ca stelele. Dar Dumnezeu i-a înțeles dorința. De aceea, păpădia este la început galbenă ca soarele, apoi albă si rotundă ca luna și, dacă sufli peste ea, se împrăștie precum stelele.

Vrei să-ți faci o programare?

Te rugăm să completezi aceste câmpuri și te vom contacta pentru stabilirea unei programări. Sau ne poți suna la:

O vizită la Country Spa, o călătorie senzorială

Începând cu decorul rafinat care încântă privirea, aromoterapia care stimulează simțul olfactiv, până la atingerea relaxantă a terapeuților și produsele ayurvedice adaptate specificului personal și terminând cu infuziile menite să liniștească și să revigoreze, după o incursiune în centrul SPA vă veți simți răsfățați și echilibrați.
Serviciile noastre includ ritualuri semnătură, tratamente faciale și corporale, proceduri cu aparatură minim-invazivă de ultimă generație, facilități complementare cât și tratamente de cosmetică și înfrumusețare menite să vă desăvârșească imaginea.

Am ales pentru clienții noștri trei brand-uri de renume pentru terapiile corporale și tratamentele faciale.

Pe partea de cosmetică corporală și beauty produsele au fost atent selecționate pentru ca, în mâinile profesioniștilor noștri, să vă desăvârșească imaginea și să vă complimenteze frumusețea naturală.

Alege ca părul tău să fie Simply Zen!

Produsele Simply Zen sunt fabricate în Italia pentru a oferi soluții personalizat în funcție de necesitățile părului dumneavoastră. Acestea au la bază formule inovative cu extracte vegetale, aditivi valoroși, uleiuri esențiale, complexe botanice specifice, întotdeauna fără SLS/SLES și fără parabeni.
Simply Zen reprezintă o nouă dimensiune în tratamentul părului, cu puternice componente senzoriale și de protejare a mediului.
O adevărată expresie a naturii. O experiență senzorială unică. Eficiență dovedită.
O abordare naturală, în armonie cu simțurile.
Chiar și procedurile clasice de estetică corporală cum ar fi epilatul pot fi efectuate cu produse revoluționare cum ar fi ceara Lycon.
Conținând cele mai fine rășini naturale, ceară de albine și uleiuri esențiale de aromaterapie, LYCON oferă rezultate superioare, înlăturând, ca nicio altă ceară, părul problematic scurt de până la 1 mm. În același timp, temperatura joasă, flexibilitatea și gentilitatea cerii asigură un extra-confort clientelor printr-un tratament hrănitor și restructurant chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Alege ca părul tău să fie Oway!

Oway este prima linie de tratamente pentru păr realizate cu uleiuri esențiale hydrolates pure micronizate și plante crescute biodynamic. Noi credem că folosirea de ingrediente sănătoase, naturale, bogate în substanțe active și fără tratamente chimice este mai sănatoasă pentru organismul nostru și crește calitatea și bunăstarea vieții noastre.

Uleiurile esențiale au efecte puternice asupra corpului și a minții, transformând momentul de tratament într-un spațiu de relaxare și wellness holistic.

Gândiți-vă la spațiu în care vă puteți relaxa, înconjurat de arome parfumate Spa, în care să vă scufundați părul în băi tratament pentru păr purificante, în care să vă lăsați răsfățați cu o spălare a părului  și să vă bucurați de un masaj Ayurveda specific, sorbind un ceai de plante.  Acesta este conceptul nostru de bunăstare natural și holistic, care regenerezaă părul, scalpul și….gândurile!

Nashi

Nashi este un brand Italian 100% care asculta si indeplineste nevoile clientilor cu pasiune si eficienta. Nashi Argan lucreaza cu cel mai mare respect fata de natura pentru a asigura un impact minim asupra mediului inconjurator, multumita materialelor reciclabile si intregului proces de productie care foloseste surse alternative de energie.

Country Spa este acest loc sub soare, înconjurat de natură, scăldat de razele lunii și luminat de stelele nopții. Este locul unde poți să-ti dorești mai mult și dorința iți este înțeleasă și îndeplinită. Fie că dorești să-ți dedici timp pentru a te îngriji și relaxa, fie că dorești să petreci clipe frumoase alături de persoane dragi sau să organizezi o petrecere atipică, la SPA, Country Spa se dovedește alegerea ideală.

Situat pe malul lacului Snagov, înconjurat de natură, având un personal pregătit doar pentru tine, dotări de ultimă generație, Country Spa se dovedește o alegere mai mult decât relaxantă, este o alegere de suflet.

Vrei să-ți faci o programare?

Te rugăm să completezi aceste câmpuri și te vom contacta pentru stabilirea unei programări. Sau ne poți suna la:
Am citit și accept Politica de cookies și de confidentialitate și cu salvarea datelor mele în baza de date www.countryspa-retreat.ro