Termeni și Condiții
Acești termeni și condiții se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea și utilizarea website-ului nostru și/sau prin efectuarea unei rezervări, confirmați și sunteți de acord că ați citit, înțeles și ați fost de acord cu toți termenii și condițiile precizate mai jos. Aceste pagini, conținutul și infrastructura acestor pagini și prin acest website sunt în proprietatea, operate și furnizate de Country Spa, și sunt furnizate doar pentru uzul dvs. personal, non-comercial, conform termenilor și condițiilor de mai jos.
Scopul Serviciului
Prin acest website, noi, Country Spa, oferim o platformă online prin intermediul căreia vizitatorii website-ului pot face rezervări la locația noastră din Snagov – Ciofliceni respectiv Hotel Boutique Country Spa. Rezervând o cameră prin www.countryspa-retreat.ro , intrați într-o relație contractuală (care obligă din punct de vedere juridic) cu Country Spa. Din momentul în care faceți rezervarea se vor   transmite detaliile rezervării dvs. recepției hotelului trimițându-vă un e-mail de confirmare.
Serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personală și non-comercială. De aceea, nu aveți permisiunea de a revinde, folosi, copia, afișa, salva sau reproduce orice conținut sau informație, software, produse sau servicii disponibile pe website-ul nostru pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv.
Toate prețurile pe website-ul www.countryspa-retreat.ro sunt afișate în lei incluzând TVA. Uneori prețuri mai mici sunt disponibile pe website-ul nostru pentru un sejur specific la hotel, însă aceste prețuri pot avea restricții și condiții speciale, de exemplu cu privire la anulare și rambursare. Vă rugăm să verificați oferta și detaliile prețului cu atenție pentru orice asemenea condiții anterior efectuării rezervării.
Confidențialitate
Country Spa vă respectă intimitatea. Cu excepția cazurilor în care legea cere divulgarea în orice jurisdicție relevantă și cu excepția transmiterii la hotel a numelui, adresei de e-mail și a detaliilor rezervării precum și procesatorului de plăți  în vederea efectuării plății cu cardul, nu vom divulga informațiile dvs. personale unor terțe părți fără consimțământul dvs.
Anulare
Efectuând o rezervare, acceptați și sunteți de acord cu politica de anulare / neprezentare și cu orice termeni și condiții suplimentare, care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs., inclusiv pentru serviciile executate și/sau produsele oferite de hotel. Vă rugăm să verificați cu atenție detaliile camerei pentru oricare asemenea condiții, anterior efectuării rezervării.Vă rugăm să notați că puteți fi taxat în cazul anulării/neprezentării în conformitate cu politica de anulare și neprezentare a hotelului. Recomandăm să citiți cu atenție politica de anulare și neprezentare a hotelului.
Notificări pentru utilizatori
Ca utilizator, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele responsabilități:
– să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră
– să mențineți și înnoiți, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.
Accesând formularul de rezervare prin care vă transmiteți datele dumneavoastră personale în vederea efectuării unei rezervări declarați că sunteți de acord cu următoarele: ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate și prelucrate de către Country Spa;- ca datele personale să fie utilizate pentru derularea contractului și pe o perioadă determinată de cerințele legilor în vigoare, precum și în vederea unor contactări ulterioare;

Politica hotelului:
Check in / Check out
Cazarea începe la ora 14:00 iar eliberarea camerei se va face până la ora 12:00.
Dacă solicitați intrarea în cameră înainte de acesta ora ( early check in), un tarif suplimentar de 10% din prețul camerei va fi perceput pentru fiecare două ore. Solicitarea este condiționată de disponibilitatea camerei în acel moment.
Dacă solicitați rămânerea în cameră după această oră ( late check -out ), un tarif suplimentar de 10% din prețul camerei va fi perceput pentru fiecare două ore. Solicitarea este condiționată de disponibilitatea camerei în acel moment
Gratuit! Toţi copiii cu vârsta până la 2 ani sunt cazați gratuit dacă folosesc pătuțuri. Toţi copiii cu vârsta până la 12 ani plătesc 10 EUR pe noapte dacă folosesc paturi suplimentare. Toţi ceilalți copii mai mari sau adulții plătesc 20 EUR pe noapte dacă folosesc paturi suplimentare.Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.Orice tip de pat suplimentar sau pătuț de copil este furnizat la cerere și trebuie să fie confirmat de hotel.În funcție de gradul de ocupare este posibil ca orele să fie modificate.

Modalități de plată acceptate
Cărțile de credit sunt acceptate, dar și plata în numerar și transfer bancar.
Cărți de credit acceptate: Master card Visa card, Maestro, American Express.
Acceptam vouchere de vacanta de la companiile EDENRED și SODEXO.

Condiții de rezervare
Rezervarea spațiilor de cazare se va face în scris sau telefonic, completând formularul de rezervare on-line -Word Press de pe website sau e-mail.
Comanda de rezervare va fi confirmată/infirmată de către hotel, în scris sau telefonic în maxim 24 de ore.
Suplimentarea ulterioară a serviciilor hoteliere comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare.
Pentru cazul în care faceți rezervarea telefonic sau e-mail , plata în avans este necesară pentru confirmarea rezervării. In acest sens vi se vor solicita datele dumneavoastră personale pentru emiterea facturii.

Condiții de modificare/anulare a rezervării
Toate modificările și anulările se vor face în scris sau telefonic, menționându-se data și numele în clar al clientului pe numele căruia s-a făcut rezervarea.Dacă rezervarea este anulată sau modificată cu până la 3 zile înainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un comision.Dacă rezervarea este anulată sau modificată mai târziu sau în caz de neprezentare, se va încasa 100% prima noapte de cazare nerambursabil.
Program de funcționare restaurant și bar
Micul dejun se servește zilnic între orele 08:00 -10:00, în restaurantul aflat la parterul hotelului. Restaurantul este deschis începând cu ora 10:00 pentru comenzi a la carte, ultima comandă fiind acceptată la ora 21:30. Poate fi solicitat Room service pentru comenzile din restaurant și la bar în intervalul 08:00- 21:00. Este interzis consumul de băuturi și alimente din afara complexului.
Daune
Clientul este răspunzător material față de hotel pentru daunele ce au fost provocate ( din greșeală sau intenție) clădirii principale a hotelului ( precum și anexele acesteia ), mobilierulului interior și echipamentelor din dotarea hotelului.
Fumatul
Nu este permis fumatul în camere sau în spații publice; există locuri special amenajate. Taxa aplicabilă pentru nerespectarea acestei reglementări este de 100 lei pentru fiecare abatere.
Siguranța
Hotelul este dotat cu sisteme de supraveghere video. Deși sunt luate măsuri de precauție, recomandăm folosirea seifului din cameră pentru depozitarea valorilor.
Spațiul de parcare și autoturismele
Este posibilă parcarea gratuit la proprietate, în limita locurilor disponibile. Pentru parcare nu se face rezervare. Deși luăm toate măsurile de precauție, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafața proprietății noastre.
Animalele de casă
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Modificări ale politicii hotelului
Politica hotelului poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.
Clauze finale

Considerăm că orice client, în momentul accesării oricărui serviciu oferit de complexul hotelier( hotel, restaurant, bar, sală de conferință, clinică și centrul Spa) a luat la cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le- accepat tacit.

CENTRU SPA
Programarea. Programarea serviciilor Spa se face în avans, în funcție de disponibilitate. Vă rugăm să apelați recepția Country Spa la  numărul 0774.037.382 sau recepție Hotel 0771.307.660
Sosirea.  Încercați să ajungeți cu cel puțin 10 minute înaintea orei de începere a terapiei programate. În cazul în care întârziați, vom fi obligați să scurtăm durata tratamentului..

Vouchere. Fiecare pachet poate fi oferit cadou si sub forma de voucher. Voucher-ul are o valabilitate de 3 luni.

Politica de anulare

Am aprecia ca modificarea sau anularea programărilor să fie comunicată Recepției Spa cu cel puțin 24 ore înainte (pentru oaspeții din exterior), sau cu cel puțin 4 ore (pentru oaspeții hotelului), pentru a evita plata unei penalizări de 50% din contravaloarea serviciului respectiv. Anulările neanunțate vor fi penalizate cu plata integrală a serviciilor rezervate și neefectuate. Tratamentele pot fi reprogramate doar în funcție de disponibilitate.
Ținuta în Spa. În interiorul Spa-ului aveți la dispoziție halate, prosoape, papuci de unică folosință și vestiare individuale. Sunteți rugați ca la ieșire să lăsați la vestiare halatele și prosoapele folosite. Pentru anumite tratamente terapeutul vă oferă lenjerie de unică folosință.
Telefoanele mobile .Pentru a asigura oaspeților noștri o ambianță relaxantă, vă rugăm să reduceți zgomotele la minim. Vă cerem respectuos să folosiți telefoanele mobile în regim silențios și doar pentru mesaje și navigare pe internet.
Obiectele de valoare .Vă recomandăm să lăsați obiectele de valoare și bijuteriile în seifurile din camera de hotel. Centrul nostru nu își asumă responsabilitatea în cazul pierderii obiectelor personale sau a deteriorării acestora în timpul terapiilor.
Plata . Serviciile Spa se achită la Recepția Spa.
Programul de funcționare este de la ora 09:00 la ora 21:00 de luni până duminică.